Gistelsteenweg 123c, 8490 Jabbeke 050 38 93 95 gouldamandine@gmail.com

De Gouldamandine

Wij kopen enkel vogels op na afspraak! Telefonisch of via email.

Welkom bij vogelhandel De Gouldamandine! Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij paraat om u deskundig advies op maat te geven over uw vogels, voeding en verzorging. Met meer dan 1000 m² showruimte, verkopen we veel vogelsoorten en alles wat u nodig heeft om uw vogels te verzorgen (zaden, kooien, verzorgingsproducten, …) . Wij kweken ook zelf handtamme vogels.

Gevel De Gouldamandine Varsenare

Opgericht in

1983

m² Showruimte

1000 +

Vogels in hoogseizoen

6000 +

Waarom voor ons kiezen

Alle soorten vogels

Wij bezitten enorm veel vogelsoorten die gaan van papegaaien, inlandse vogels, kanaries, exotische vogels ... tot parkieten.

Internationale gekendheid

Wij zijn gekend in zowel binnen- als buitenland. Naast Belgische klanten, ontvangen we ook vaak klanten uit Frankrijk, Engeland, Italië en Spanje.

Van vader op zoon

De Gouldamandine is opgericht door Maurice Schollier en wordt nu door zijn zoon Andy Schollier en diens vrouw Patricia Inghelbrecht verdergezet. Andy is als kind opgegroeid tussen de vogels, waardoor hij de geschikte persoon is om zijn kennis en ervaring te delen.

Alles voor uw vogel

Wij bezitten alles voor het houden en verzorgen van uw vogels, met name zaden, nestmaterialen, sierkooien, kweekkooien, speelgoed en verzorgingsproducten.

Vertrouwensband met klant

Wij streven met onze expertise naar kwaliteit en vertrouwen waarbij we eerlijk advies geven om een vertrouwensband op te bouwen op lange termijn met onze klanten.

Particulieren & handelaars

Onze zaak is zowel voor particulieren als voor handelaars een must om te bezoeken.